Termeni și condiții

Home » Termeni și condiții

Bine ați venit pe site-ul beeze.ro („Site-ul”). Acesta este un site de afiliere pentru cazinouri, ce oferă informații și conținut despre diferite cazinouri online, promoții, jocuri și bonusuri. Prin utilizarea Site-ului, vă exprimați acordul cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.

Acceptarea termenilor și condițiilor
Prin accesarea sau utilizarea Site-ului, sunteți de acord să respectați și să fiți legat(ă) de acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați Site-ul.

Modificări ale termenilor și condițiilor
Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin continuarea utilizării Site-ului după efectuarea unor astfel de modificări, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile modificate.

Vârsta minimă
Pentru a utiliza Site-ul și serviciile noastre, trebuie să aveți cel puțin 18 ani sau vârsta legală pentru jocurile de noroc în țara în care vă aflați, dacă aceasta este mai mare decât 18 ani.

Conținutul Site-ului
Toate informațiile și conținutul disponibil pe Site sunt oferite numai în scop informativ și nu trebuie să fie considerate ca sfaturi legale sau financiare. Ne străduim să menținem informațiile cât mai actualizate și corecte posibil, dar nu oferim garanții sau asigurări cu privire la exactitatea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea informațiilor, produselor, serviciilor sau conținutului.

Responsabilitatea
Utilizarea Site-ului și a informațiilor furnizate este pe deplină responsabilitate a utilizatorului. Beeze.ro nu este responsabil pentru pierderi sau daune rezultate din utilizarea informațiilor și a conținutului prezentat pe Site.

Legături către alte site-uri
Site-ul poate conține legături către alte site-uri care nu sunt controlate de noi. Beeze.ro nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor terțe. Accesarea și utilizarea acestor site-uri se face pe propriul risc al utilizatorului.

Drepturi de autor și mărci comerciale
Conținutul prezent pe Site, incluzând, dar fără a se limita la texte, grafică, logo-uri, imagini și software, este proprietatea beeze.ro sau a furnizorilor săi de conținut și este protejat de legile române și internaționale privind drepturile de autor și mărcile comerciale. Reproducerea, copierea, distribuirea, transmiterea, afișarea, vânzarea, licențierea sau orice altă utilizare a conținutului fără acordul scris prealabil al titularilor de drept este strict interzisă.

Limitarea răspunderii
În nicio situație, beeze.ro sau afiliații săi nu vor fi răspunzători pentru pierderi sau daune directe, indirecte, incidentale, speciale, exemplare sau consecvențiale (inclusiv, dar fără a se limita la, pierderea de profit, bunuri de folosință, date sau alte pierderi intangibile) rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul, chiar dacă am fost informați cu privire la posibilitatea unor astfel de daune.

Indemnizarea
Sunteți de acord să apărați, să despăgubiți și să exonerați beeze.ro și afiliații săi de și împotriva oricăror pretenții, daune, obligații, pierderi, responsabilități, costuri sau datorii și cheltuieli (inclusiv, dar fără a se limita la, onorariile avocaților) care rezultă din: (a) utilizarea dvs. și accesarea Site-ului; (b) încălcarea oricăror termeni și condiții prezentate în acest document; (c) încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală ale beeze.ro sau ale oricărei terțe părți; sau (d) încălcarea oricărei legi, norme, reglementări sau drepturi ale terților.

Legile aplicabile
Acești termeni și condiții și orice dispută care decurge din sau în legătură cu aceștia vor fi reglementate și interpretate în conformitate cu legile României, fără a se ține seama de principiile sale privind conflictele de legi.

Rezoluția disputelor
Orice dispută, controversă sau pretenție care decurge din sau în legătură cu acești termeni și condiții, inclusiv cu privire la validitatea, interpretarea, îndeplinirea sau rezilierea acestora, va fi supusă în primul rând negocierilor amiabile între părți. Dacă negocierile amiabile nu duc la rezolvarea disputelor într-un termen rezonabil, disputa va fi soluționată de instanțele competente din România.

Contact
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la [adresa de e-mail pentru contact].