Loto UK

Home » Loto UK

Loto UK, cunoscut si sub numele de Lotto, este o loterie nationala organizata in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord.

Loteria a fost lansata in 1994 si are o istorie bogata si variata, avand o gama larga de premii si optiuni de pariere.

Loto Uk

In jocul Loto UK, trebuie sa selectezi sase numere intre 1 si 59, iar daca ghicesti toate cele sase numere extrase in ziua tragerii, vei castiga jackpot-ul. Exista si alte premii mai mici disponibile pentru ghicirea a mai putine numere.

Tragerile Loto UK au loc de doua ori pe saptamana, in zilele de miercuri si sambata, la ora 20:00 GMT. Castigurile sunt platite in intregime si fara impozite in Regatul Unit.

In plus, exista si alte jocuri de loterie organizate in Regatul Unit, precum EuroMillions, Thunderball, Set for Life si mai multe jocuri instant. Toate aceste jocuri ofera oportunitati de castig interesante si sunt populare printre jucatorii de loterie din intreaga lume.

Loto Uk 6/59

loto-uk-6-59.jpgDatorita popularitatii in crestere, loteria britanica (loto UK) devine din ce in ce mai cautata de catre jucatorii romani. Acest joc ofera castiguri substantiale anual si este similar cu loteria romana de tipul 6 din 49. Merita sa joci cel putin odata la aceasta loterie populara.

Ca urmare a cresterii interesului pentru acest joc, din ce in ce mai multe cazinouri online includ loto UK in portofoliile lor. 

Dar cum functioneaza jocul de loto UK?
In principiu, este asemanator cu orice alta loterie. Exista un numar de bile care sunt amestecate, apoi se extrag cateva dintre ele. Daca bilele extrase se regasesc pe biletul tau, primesti un premiu, suma castigata depinzand de cate numere ai ghicit si de valoarea premiului din momentul jocului.

In momentul de fata, in cazinourile online din tara, singura varianta de loto UK disponibila este loto Anglia 6/59, cea mai populara forma de loterie britanica. Este un joc clasic, unde se aleg cel mult 6 numere dintr-un total de 59.

Premiul cel mai mare la loto UK 6/59 este castigat atunci cand un parior nimereste toate cele 6 numere de pe bilet. Cotele sunt generoase, asadar premiile pot ajunge sa fie foarte mari, atat la categoria I, cat si la locurile mai joase. Iata cateva particularitati ale jocului loto Marea Britanie 6/59 care te pot determina sa il incerci!

Extragerile au loc de doua ori pe saptamana, mai exact miercurea si sambata, la ora 22:00, ora Romaniei. Poti participa online la casele de pariuri care ofera jocul de loto Marea Britanie 6/59. Ai optiunea de a plasa bilete simple sau combinate, cu pana la 15 numere selectate. Desi cotele pot varia usor, acestea raman in general stabile la toate casele de pariuri, deci ai aproximativ aceleasi sanse de castig. Fiecare casa de pariuri are propriul castig maxim pe care il poti obtine, daca nimeresti toate cele 6 numere disponibile la loto 6 din 59 UK. Joci in sistemul care ti se potriveste, cele mai populare fiind 3/5, 4/7 sau 5/15. Adica, pariezi ca vei obtine 3 din cele 5 numere, 5 din cele 15 numere de pe bilet, si asa mai departe.

Exista numeroase case de pariuri online care permit jucatorilor romani sa incerce loto UK. Multi pariori prefera sa participe la loterii online datorita libertatii de a alege numerele preferate si sansele de a castiga premii considerabile prin aplicarea unei strategii eficiente.

Printre casele de pariuri online care ofera jocul loto Anglia 6/59 se numara Netbet, Fortuna, Superbet, Casa Pariurilor si Mozzartbet. In timp ce exista optiunea de a juca loto Marea Britanie si la agentiile fizice, recomandam utilizarea platformelor online, care sunt mai confortabile si ofera un nivel mai mare de siguranta si libertate.

Platformele de cazinouri online ofera posibilitatea de a juca loto britanica. La Netbet Loto, cotele pornesc de la 9 pentru un singur numar si ajung la 320,000 pentru cinci numere ghicite. Interfata intuitiva iti permite sa navighezi rapid pe platforma, sa alegi numerele preferate si sa setezi tipul biletului. De asemenea, poti urmari extragerile live.

La Fortuna, cotele pentru loto Anglia sunt usor mai mari pentru primul numar, iar pentru cinci numere ghicite cota ajunge la aproximativ 300,000. Ai acces la link-ul cu extragerile anterioare de pe pagina de plasare a pariurilor. De asemenea, poti plasa bilete pentru extragerile viitoare daca preferi sa joci mai multe bilete identice in acelasi timp.

Superbet iti ofera o interfata prietenoasa, unde poti vedea nu doar numerele extrase des, ci si cele care apar mai rar. Aceste statistici iti pot fi utile in construirea unei strategii bazate pe probabilitati matematice. De asemenea, poti selecta pana la 16 numere, ceea ce este mai mult decat la alte platforme de pariuri.

La Casa Pariurilor, poti plasa bilete pentru urmatoarele 21 de runde la loto Anglia. Ai posibilitatea de a alege pana la 15 numere in diferite combinatii (sistem simplu sau combinat).

Mozzartbet are cote de 9,2 pentru un singur numar ghicit si ajunge la 250,000 pentru cinci numere. Poti selecta cele mai frecvente sau rare numere sau sa verifici statisticile pentru cele mai recente runde pentru a-ti forma o idee.

Rezultate Loto Uk 6/59

rezultate-loto-uk-6-59.jpgLa unele dintre casele de pariuri online poti urmari live rezultatele la Loto UK, in timp ce altele iti ofera fisiere cu numerele extrase anterior. Pe fiecare pagina de Loto Anglia vei gasi si programul pentru urmatoarele extrageri.

Este important de mentionat ca unele cazinouri online iti permit sa plasezi numere pentru mai multe runde viitoare, astfel economisind timpul necesar completarii biletelor, mai ales daca ai o strategie bine stabilita.

Casele de pariuri, cum ar fi Maxbet sau Netbet, iti ofera posibilitatea de a urmari extragerile live pentru a experimenta adrenalina momentului. La celelalte cazinouri, poti verifica daca ai castigat prin notificari in contul de jucator sau prin verificarea rezultatelor. Multe cazinouri online romanesti au o sectiune speciala dedicata rezultatelor care se actualizeaza dupa fiecare extragere si poate fi accesata de cate ori doresti.

Loto Uk Thunderball

loto-uk-thunderball.jpgLoto UK Thunderball este una dintre cele mai populare loterii din Marea Britanie, ce are loc in fiecare marti, miercuri, joi, vineri si sambata. Jucatorii pot alege cinci numere intre 1 si 39 si un numar Thunderball intre 1 si 14. Pentru a castiga premiul mare, jucatorii trebuie sa ghiceasca toate cele cinci numere principale si numarul Thunderball.

Cu o cota de castig mai mare decat la loteria clasica a Marii Britanii, Loto UK Thunderball este o optiune populara pentru jucatorii din intreaga lume, in special pentru cei care doresc sa joace mai multe bilete intr-o singura runda, avand un buget limitat.

Pentru a juca la Loto UK Thunderball, jucatorii pot merge la o agentie fizica sau pot accesa una dintre multele case de pariuri online care ofera aceasta optiune. Acestea ofera o varietate de optiuni de pariere, inclusiv bilete simple, bilete multiple si sistemul de joc “Hotpicks”, care ofera jucatorilor sansa de a castiga premii mai mici ghicind doar cateva dintre numerele castigatoare.

Loto UK Thunderball este o loterie populara si datorita faptului ca ofera ocazia de a castiga premii mai mici decat in cazul altor loterii, dar cu o probabilitate mai mare de a fi castigator. In plus, jucatorii pot urmari extragerile in direct sau pot verifica rezultatele online, ceea ce adauga si mai multa emotie si suspans in experienta de joc.

Numere Loto Uk

numere-loto-uk.jpgStatisticile au un rol esential in Loto UK, iar bilele cu numere sunt o parte importanta a acestuia. Astfel, strategiile la Loto Anglia sunt influentate de numerele fierbinti si cele reci. Numerele fierbinti sunt cele extrase des in ultimele runde, iar cele reci sunt cele care ies rar la Loto UK.

Chiar daca unele strategii spun ca numerele extrase anterior au sanse mari sa fie extrase din nou, nicio strategie nu poate garanta victoria. In plus, este recomandat sa incluzi si numerele care-ti aduc tie noroc sau care au o incarcatura emotionala pentru tine. Cele mai extrase numere loto Anglia din ultimele 100 de runde sunt 27, 52, 36, 15, 34, 39 si 17, iar cele mai rare numere sunt 55, 54, 11, 5, 25, 44, 22, 35, 59 si 2. Deci, iti poti alege o strategie de joc la Loto UK in functie de preferintele tale si de statistici.

Read More
1 year ago
608
1 year ago
589
1 year ago
590