Loto Italia

Home » Loto Italia

Loto Italia, cunoscut si sub denumirea de “SuperEnalotto”, este una dintre cele mai populare loterii din Italia.

Aceasta loterie a fost lansata in 1997 si a devenit rapid una dintre cele mai iubite loterii din tara, datorita jackpot-urilor impresionante si a sanselor mari de castig.

Loto Italia

Regulile Loto Italia sunt relativ simple. Jucatorii trebuie sa selecteze sase numere dintr-un total de 90, iar apoi, in fiecare zi de marti, joi si sambata, sunt extrase sase numere castigatoare, impreuna cu un numar “Jolly” si un numar “SuperStar”. Pentru a castiga jackpot-ul, jucatorii trebuie sa ghiceasca toate cele sase numere extrase.

Unul dintre aspectele unice ale Loto Italia este ca, daca jackpot-ul nu este castigat intr-o extragere, acesta poate fi transferat la extragerile ulterioare, ceea ce duce la acumularea unor sume enorme de bani. In 2010, Loto Italia a stabilit un record mondial pentru cel mai mare jackpot castigat vreodata la o loterie, atunci cand un jucator a castigat 177,7 milioane de euro.

Cu toate acestea, sansele de a castiga la Loto Italia sunt relativ mici, deoarece numarul total de combinatii posibile este de peste 600 de milioane. Cu toate acestea, multi oameni continua sa joace la aceasta loterie, datorita sanselor lor de a castiga jackpot-ul impresionant si de a-si schimba viata in mod radical.

Loto Italia Keno 20/90

loto-italia-keno-20-90.jpgUna dintre cele mai iubite si populare forme de loto din Italia este Italia Keno 20/90 sau Italia Keno 10eLotto 20/90. Acest joc de noroc ofera jucatorilor posibilitatea de a paria fara a fi nevoie sa astepte prea mult timp pentru extrageri. Extragerile, care implica selectarea aleatorie a 20 de numere dintr-un total de 90, au loc la fiecare 5 minute, indiferent de momentul zilei sau al noptii.

Regulile Italia Keno 20/90 dicteaza ca jucatorii pot plasa un pariu la un maxim de 15 numere, sau 16 in cazuri exceptionale, insa doar un numar limitat de numere pot fi incluse intr-un bilet castigator. Mai exact, jucatorii trebuie sa ghiceasca un numar maxim de 8 numere pentru a castiga premiul mare. Sistemul utilizat in acest joc este 8/15, pe care trebuie sa il selectezi pe bilet.

Italia Keno 20/90 este disponibila la majoritatea operatorilor de top din Romania, asadar jucatorii pot testa noi strategii fara prea multe dificultati. Aceasta forma de loto Italia 20 90 este ideala pentru cei care doresc sa participe la un joc de noroc rapid si provocator, cu sanse mari de castig.

Loto Italia 20/90 combinatii

loto-italia-20-90-combinatii-1.jpgAi posibilitatea de a juca Loto Italia 20 90, avand la dispozitie diverse combinatii dintre care poti alege. Practic, poti juca pentru mai multe premii diferite simultan, spre deosebire de situatia in care joci pentru un singur premiu. Acest lucru iti ofera mai multe sanse de a castiga un premiu mai mic, dar iti mareste si sansele de a castiga un premiu mai mare.

De fapt, cu cat joci mai multe combinatii, cu atat mai mare este sansa ta de a castiga un premiu. Iti este permis sa joci intre 0 si 10 combinatii pe bilet, ceea ce este semnificativ mai putin decat numarul de combinatii disponibile la alte case de pariuri. Daca doresti sa iti maresti sansele de castig la Loto Italia 20 90, atunci ar trebui sa joci mai multe combinatii.

Rezultate loto Italia 20/90

rezultate-loto-italia-20-90.jpgPentru a-ti creste sansele de a castiga la Loto Italia, este esential sa fii la curent cu rezultatele si sa identifici numerele cu cea mai mare probabilitate de a fi extrase. Asadar, este important sa verifici periodic rezultatele Loto Italia Keno si sa afli cand au loc extragerile.

Recomandarea noastra este sa urmaresti cateva extrageri inainte de a plasa un pariu, astfel incat sa poti observa tendintele si sa faci o alegere mai informata. Totusi, nu uita ca, intr-un joc de noroc, nu exista garantii, iar castigul poate fi obtinut si fara a urmari prea mult rezultatele anterioare. In cele din urma, decizia de a paria sau nu ramane in mainile tale.

Loto Italia 10/20 Win For Life

loto-italia-10-20.jpgToate tipurile de loterie Keno sunt populare datorita faptului ca ofera o sansa mai mare de a castiga, insa loto Win for Life Italia 10 20 se remarca pentru avantajele pe care le ofera jucatorilor pasionati de loterie. De ce spunem asta? Ei bine, sistemul acestei loterii este special conceput pentru a-ti creste sansele de castig. Dintr-un total de 20 de numere, jumatate dintre ele sunt castigatoare. Sistemul de 10 din 20 extrage la fiecare runda jumatate dintre numerele incluse in loterie.

Aceasta caracteristica a loteriei iti ofera o sansa mult mai mare de a castiga. Chiar daca cotele sunt mai mici, vei fi pe profit daca vei castiga. In plus, este aproape imposibil sa nu castigi la cateva runde jucate la loto Win for Life Italia 10 20. Frecventa extragerilor este de asemenea destul de buna, cu o extragere pe ora si deci 12 oportunitati de castig intr-o zi. Pentru a-ti alege numerele castigatoare, poti folosi o varietate de metode, inclusiv alegeri bazate pe datele importante pentru tine, cum ar fi zilele de nastere ale copiilor tai sau numerele jucatorilor tai favoriti.

Rezultate loto Italia 10/20

rezultate-loto-italia-10-20.jpgPentru a verifica rezultatele de la Win for Life, cea mai buna optiune este sa accesezi online casa de pariuri la care ai jucat, fie ca ai jucat la o agentie fizica, fie la una online.

Toate casele de pariuri au o sectiune dedicata “Verificare rezultate loto” sau “Loto”, unde poti verifica numerele castigatoare de la fiecare extragere, in functie de zi, ora, si alti factori relevanti. De obicei, rezultatele sunt afisate online in aproximativ 15 minute de la efectuarea extragerii.

Loto Italia 5/90 

loto-italia-5-90.jpgDe obicei, loteriile 5/90 sau 6/90 sunt organizate la fiecare ora sau in mod live de catre unii operatori. Sistemul 5/90 a produs multi castigatori, datorita dificultatii usor crescute de a obtine o combinatie castigatoare.
Poti alege maxim 15 numere de pe tabela de la 1 pana la 90, iar sistemul maxim jucabil este de 4/15.

Cota minima oferita in acest joc este 700, iar cu fiecare numar pe care il elimini din pariu, cota va creste semnificativ. Daca alegi doar 7 numere, cota poate ajunge la 28000. Rezultatul depinde de extragerile la care alegi sa pariezi. Aceste extrageri au loc la fiecare doua zile, la ora 21:00.

Loto Italia 5/90 rezultate

loto-italia-5-90-rezultate.jpgPariorii pot face pariuri offline sau online la agentiile locale stradale sau prin intermediul internetului doar daca sunt vizitatori sau locuitori ai Italiei. In caz contrar, jucatorii din afara Italiei trebuie sa joace doar online, de exemplu la Casa Pariurilor, StanleyBet sau NetBet, din Romania.

Trebuie sa tii cont ca jocurile de cazino, loterii si alte jocuri de noroc sunt in intregime bazate pe noroc si nu exista nicio garantie ca vei castiga. Iti poti verifica sansele privind numerele extrase in trecut. Cele mai frecvent extrase numere sunt 82, 15, 14, 16, 79, 53, 30, 35, 90 si 83, iar cele mai rare sunt 57, 25, 64, 67, 9, 41, 22, 87, 21 si 26.

Loteria este organizata de Lottomatica Milano si se desfasoara de trei ori pe saptamana, in zilele de marti, joi si sambata, intre orele 20:00 si 20:30 CTE.

Daca doresti sa urmaresti extragerea in direct, poti face acest lucru prin intermediul cazinourilor online si al caselor de pariuri de top. In caz contrar, rezultatele vor fi afisate pe site-ul oficial in cel mult cateva minute dupa extragere.

Loto Italia 6/90

loto-italia-6-90.jpgIn Italia, SuperEnalotto este o loterie populara, cu prima extragere organizata in anul 1997. De atunci, a oferit premii consistente saptamanal jucatorilor de loto din “Cizma”. Intr-un an recent, in 2019, s-a oferit un premiu impresionant in valoare de peste 209 milioane de euro.

La extragerea SuperEnalotto, mai intai se extrag 6 numere, care sunt cele de interes pentru jucatorii din Romania care joaca pe 6 din cele 90 de numere oferite de site-urile de loto online din Italia. In plus, se mai extrage si un numar numit Jolly si un al optulea numar denumit Superstar. Este interesant faptul ca Jolly si Superstar sunt extrase din toate cele 90 de numere, deci exista posibilitatea ca acelasi numar sa iasa atat ca parte din primele 6 numere, cat si ca Jolly sau Superstar.

Extragerile SuperEnalotto 6/90 au loc de trei ori pe saptamana, in zilele de marti, joi si sambata, la ora 21:00.

Din cauza faptului ca la aceasta loterie sunt extrase doar 6 numere dintr-un total de 90, aplicarea unor strategii progresive de pariere devine dificila. In aceasta situatie, singurele variante care pot fi incercate sunt cele bazate pe numerelor “calde” sau “reci”. O idee ar fi sa pariezi pe numarul care nu a fost extras de cele mai multe ori.

In cazul in care pentru un astfel de numar cota oferita este de 14, atunci va fi suficient sa apara o singura data in urmatoarele 13 extrageri pentru a face profit. Daca vrei sa iti asumi riscuri mai mari pentru a obtine castiguri mai mari, poti incerca sa joci cele mai extrase 2 numere pana cand ambele vor fi extrase din nou intr-o singura extragere. Cota oferita pentru aceasta varianta este mai mare de 250, astfel incat, daca cele doua numere vor fi extrase impreuna in urmatoarele 250 de extrageri, atunci vei face profit. Indiferent de strategia pe care o alegi, este important sa ramai consecvent si sa incepi cu o suma pe care stii ca o poti miza la fiecare extragere, pana cand vei prinde numarul sau combinatia de 2 numere. Este crucial sa fii consecvent, deoarece o singura extragere ratata poate anula intregul plan, in cazul in care numarul pe care l-ai ales anterior este extras tocmai atunci.

Loto Italia Million Day

loto-italia-million-day.jpgLoto Italia Million Day este o loterie populara din Italia, cunoscuta pentru premiile sale atractive si pentru faptul ca ofera sanse mari de a castiga. Aceasta loterie a fost lansata in octombrie 2017 si se desfasoara zilnic.

La Loto Italia Million Day, jucatorii trebuie sa aleaga 5 numere dintr-un total de 55 si un numar suplimentar, denumit Jolly, dintr-un set de 20 de numere. Premiul cel mare se acorda pentru ghicirea tuturor celor 6 numere extrase in aceeasi zi.

Cu cat ghiciti mai multe numere, cu atat veti castiga premii mai mici. De exemplu, ghicirea a 2 numere va poate aduce un premiu modest, in timp ce ghicirea a 5 numere plus Jolly poate aduce un premiu foarte mare. Este important sa retineti ca fiecare combinatie de numere aleasa costa 1 euro.

Extragerea la Loto Italia Million Day are loc zilnic la ora 19:00 si este transmisa live pe posturile de televiziune din Italia si pe site-ul oficial al loteriei. Rezultatele sunt, de asemenea, afisate pe site-ul oficial si in agentiile de pariuri.

Loto Italia Million Day este o loterie populara in Italia datorita premiilor sale atractive si a faptului ca se desfasoara zilnic, oferind sanse mai mari de a castiga decat alte loterii care se desfasoara saptamanal sau lunar. De asemenea, jucatorii pot utiliza diferite strategii de joc, cum ar fi cele ale numerelor “calde” sau “reci”, pentru a incerca sa-si mareasca sansele de a castiga.

Read More
1 year ago
609
1 year ago
589
1 year ago
590