Loto Germania

Home » Loto Germania

Una dintre cele mai iubite loterii nemtesti, atat in Europa cat si in Romania, este Loto Germania.

Loto Germania este un joc de noroc popular in Germania si in alte tari din Europa, oferind jucatorilor sansa de a castiga sume mari de bani prin ghicirea unor numere aleatorii. Loto Germania este gestionat de organizatia de stat Deutscher Lotto und Totoblock (DLTB), care a fost infiintata in 1955 si este compusa din 16 loterii regionale.

Loto Germania

Jocurile Loto Germania includ Germania 6/49 si Germania Keno 20/70. Germania 6/49 este cel mai popular joc de loterie din Germania si ofera premii mari, inclusiv un jackpot care poate ajunge la milioane de euro. Pentru a juca Germania 6/49, jucatorii trebuie sa aleaga sase numere dintr-un total de 49. Un numar suplimentar, numit “Superzahl”, este ales dintr-un set separat de 0 pana la 9. Castigatorii sunt determinati prin extragerea aleatorie a unor bilete care contin numerele castigatoare.

Germania Keno 20/70 este un alt joc popular de loterie din Germania. Acest joc ofera premii atractive, dar sansele de castig sunt mai mari decat la Germania 6/49. Pentru a juca Germania Keno 20/70, jucatorii trebuie sa aleaga pana la 10 numere dintr-un total de 70. Castigatorii sunt determinati prin extragerea aleatorie a 20 de numere castigatoare dintr-un total de 70.

Pentru a incuraja jocurile responsabile, Deutscher Lotto und Totoblock (DLTB) promoveaza mai multe programe de prevenire a dependentei de jocurile de noroc si lucreaza indeaproape cu organizatiile care ofera sprijin si tratament pentru problemele de jocuri de noroc. Jucatorii sunt sfatuiti sa joace cu moderatie si sa nu depaseasca limita lor financiara pentru a evita sa cada in probleme financiare sau sa dezvolte probleme de dependenta.

Castigarea la Loto Germania prin strategii
1. Strategia Martingale pentru Loto Germania
Este una dintre cele mai populare strategii de pariere la nivel mondial si poate fi folosita cu succes pentru pariuri sportive, ruleta sau pentru pariuri la loto. Pentru Loto Germania, Strategia Martingale poate fi eficienta, in special pentru Keno Germania 20/70, deoarece cota pentru un numar ghicit este de aproximativ 3.40.

Cu toate acestea, nu este recomandat sa aplicati Martingale si la Loto Germania 6/49, deoarece sansele de castig sunt semnificativ mai mici decat la Germania Keno.

Inainte de a utiliza Strategia Martingale, asigurati-va ca dispuneti de o suma suficient de mare de bani pentru a face fata pierderilor. Chiar daca incepeti cu pariuri mici, dupa cateva pierderi succesive, poate fi necesar sa pariati sume foarte mari.

2. Strategia Fibonacci pentru Loto Germania
Aceasta strategie se bazeaza pe sirul de numere creat de celebrul matematician Fibonacci (1,1,2,3,5,8,13,21 etc.). Desi principiul sau este similar cu cel al Martingale, miza nu este dublata dupa un pariu pierdut. Pentru a utiliza cu succes strategia Fibonacci la Loto Germania, cota trebuie sa fie cel putin 3 sau mai mare, pentru a asigura profitul.

Cum functioneaza Strategia Fibonacci?
Pentru a exemplifica modul in care functioneaza Strategia Fibonacci, vom folosi urmatorul exemplu:

Primele doua pariuri plasate cu Strategia Fibonacci vor avea aceeasi miza (10 lei fiecare pariu). Daca primele doua pariuri nu sunt castigatoare, la urmatorul pariu veti paria suma ultimelor doua mize (10 lei + 10 lei = 20 lei).

Veti continua sa mizati suma ultimelor doua pariuri pana cand veti castiga. Cand veti avea un pariu castigator, veti reveni la miza initiala de 10 lei.

Loto Germania Keno 20/70

loto-germania-keno.jpgLoteria internationala Germania Keno 20/70, dupa cum indica si numele sau original, este unul dintre cele mai populare jocuri de noroc, fiind oferit in prezent de majoritatea caselor de pariuri online din Romania. Ceea ce o diferentiaza de alte loterii internationale este, in primul rand, sistemul sau de premii, care ofera cote foarte generoase.

Cum se desfasoara jocul la Loto Germania Keno 20/70?
Asa cum sugereaza denumirea, la fiecare extragere se extrag din urna 20 de numere dintr-un total de 70. Extragerile la aceasta loterie au loc zilnic la ora 20:10. Cotele de castig variaza in functie de sistemul de joc utilizat si de numarul de numere castigatoare.

De exemplu, daca ghicesti un singur numar castigator, vei obtine o cota de 3,40. In schimb, daca reusesti sa ghicesti doua numere, cota de castig va creste exponential la 12,5. Pe un bilet simplu poti paria maxim 8 numere, iar daca reusesti sa ghicesti toate cele 8 numere castigatoare de pe bilet, vei obtine o cota impresionanta de 50.000.

Poti paria pana la 16 numere pe un bilet, in functie de sistemul de joc ales. Trebuie sa tii cont ca, cu cat alegi mai multe numere, cu atat pretul biletului va creste, dar si sansele tale de castig. Daca alegi sa joci variante combinate, adica mai multe bilete cu o paleta mai mare de numere, pretul va fi evident mai mare. Totusi, schema de joc cu mai multe numere pe bilet nu este intotdeauna cea mai rentabila.

Loto Germania 6/49

loto-germania-6-49.jpgGermania 6/49 este o loterie extrem de populara in Europa si Romania datorita faptului ca nu implica costuri mari, premiile sunt atractive, iar jackpotul este castigat aproape in fiecare saptamana. Pariul la loto Germania este accesibil, costa numai un euro per varianta. In realitate, Germania 6/49 este chiar mai ieftin decat loto 6/49 din Romania.

Extragerile loteriei germane au loc de doua ori pe saptamana, in zilele de miercuri si sambata. Premiul minim garantat de aceasta loterie este de 1 milion de euro, existand 9 categorii de castig. Sunt extrase 6 numere din intervalul 1-49, apoi un al saptelea numar (Zusatz-zahl) si un numar bonus (Super-zahl).

Pentru a castiga jackpotul, este necesar sa ghicesti toate cele sase numere din intervalul 1-49 si Super-zahl. Daca ghicesti cele sase numere, dar nu si numarul bonus, poti castiga premiul de la categoria a 2-a, echivalent cu premiul de la categoria 1 a loteriei Romane 6/49.

Plasarea pariurilor pe loto Germania 6/49 este foarte simpla. Poti sa pariezi pe un numar, sa folosesti sisteme, sa alegi orice doresti. Trebuie doar sa ai mai putin de 15 numere si mai putin de 8 numere intr-un sistem. Daca doresti sa plasezi pariuri online pe loto Germania, acestea sunt cotele la care poti sa te astepti:

1 – 7,77
2 – 73,00
3 – 730
4 – 8.750
5 – 225.522

Daca locuiesti in Germania, poti juca la loto 6 din 49 de la agentii stradale sau la foarte multe cazinouri si case de pariuri offline sau online. Daca plasezi pariuri din Romania, poti paria in mod sigur online la cele mai bune cazinouri si case de pariuri online licentiate. Este recomandat sa incerci la:

Casa Pariurilor
Fortuna
Netbet

Este esential sa fii informat cu privire la numerele extrase cel mai des la Loto Germania. Din istoricul extragerilor, 11, 6, 42, 47, 18, 19, 1, 5, 38 si 31 sunt cele mai frecvent extrase numere, ceea ce inseamna ca ai o probabilitate mai mare sa castigi daca pariezi pe aceste numere.

In cele mai recente 500 de extrageri, numerele 14, 26, 10, 23, 43, 28, 9, 21, 46 si 24 au fost extrase cel mai rar. In functie de propria strategie de pariere, poti sa decizi daca alegi sa pariezi pe aceste numere sau sa le eviti complet.

Loto Germania 6/49 rezultate

loto-germania-6-49-rezultate.jpgExtragerile la Loto Germania 6/49 au loc miercuri si sambata seara, la ora 19:00, ora Romaniei. La fiecare extragere se vor scoate din urna sase numere principale si un numar suplimentar, cunoscut sub numele de Superzahl. Pentru a castiga marele premiu, jucatorii trebuie sa ghiceasca toate cele sase numere principale si numarul Superzahl.

Pe langa marele premiu, Loto Germania 6/49 ofera si alte categorii de castig. De exemplu, jucatorii pot castiga un premiu secundar ghicind cele sase numere principale, dar nu si Superzahl-ul. Exista si alte categorii de castig, cum ar fi ghicirea a cinci sau patru numere principale si Superzahl-ul, sau doar ghicirea a cinci, patru sau trei numere principale.

Rezultatele extragerilor la Loto Germania 6/49 sunt afisate imediat dupa extragere pe site-ul oficial al loteriei si pe site-urile caselor de pariuri online care ofera aceasta loterie.

Acestea vor fi publicate in timp real imediat ce extragerea se termina, in doar cateva minute. Daca joci online, nu este nevoie sa verifici manual rezultatele deoarece eventualele castiguri vor fi afisate automat in contul tau.

Read More
1 year ago
609
1 year ago
589
1 year ago
590