Loto Franta

Home » Loto Franta

Loto Franta este o loterie populara din Franta, cu extrageri care au loc de trei ori pe saptamana: luni, miercuri si sambata.

In aceasta loterie, jucatorii selecteaza 5 numere dintr-un set de 49 si un numar de la 1 la 10, cunoscut sub numele de “numar sansa”. Pentru a castiga premiul cel mare, jucatorii trebuie sa ghiceasca toate cele sase numere extrase.

Loto Franta

In afara de premiul mare, exista si alte opt categorii de premii, ceea ce face ca sansele de castig sa fie destul de bune. De exemplu, pentru a castiga premiul de categoria a doua, jucatorii trebuie sa ghiceasca cele cinci numere extrase, dar nu si numarul sansa. Pentru a castiga premiul de categoria a treia, jucatorii trebuie sa ghiceasca patru dintre cele cinci numere extrase si numarul sansa.

Premiile pentru fiecare categorie sunt determinate de un sistem de pariuri, ceea ce inseamna ca castigurile pot varia in functie de numarul de jucatori castigatori si de marimea fondului de premii.

Loto Franta este o loterie populara nu numai in Franta, ci si in alte tari din Europa si chiar din intreaga lume. Jucatorii pot achizitiona bilete in persoana de la punctele de vanzare autorizate sau online prin intermediul platformelor de jocuri de noroc.

Loto Franta Keno

loto-franta-keno-1.jpg

O loterie cu o istorie indelungata este France Keno, care a fost lansata in anul 1976 si este administrata de Grupul Francaise de Jeux, cel mai mare operator de loterie din Franta.

Jocul France Keno are un format de 10-20-70, unde jucatorul poate selecta 20 de numere cu valori intre 1 si 70. Extragerile sunt efectuate zilnic la ora 16:45 si 23:30 in Franta. Costul minim pentru joc este de 1 EUR, iar cel maxim este de 10 EUR. Jucatorii au oportunitatea de a-si creste sansele de castig prin utilizarea optiunii de multiplicare.

Formatul comun al jocului este de 20 de numere cu valori intre 1 si 70. In prezent, loteria ofera 7 categorii de premii, iar marele premiu valoreaza 2,4 milioane de dolari daca ghiciti corect cele 20 de numere principale Keno France.

Iata cotele la care va puteti astepta cand pariati online pe France Keno: 1- 3,40 2 – 12,50 3 – 47,00 4 – 180 5 – 750 6 – 3.000 7 – 12.500 8 – 50.000

Jucatorii care locuiesc in Franta pot paria la Loteria France Keno 20/70 la agentii locale sau pot folosi site-ul oficial al loteriei. De asemenea, este demn de mentionat faptul ca exista optiuni nelimitate atunci cand cautati cazinouri online si site-uri de loterie.

Exista o diferenta intre cele mai jucate si cele mai extrase numere. Statisticile arata ca cele mai comune si jucate numere de la Loteria France Keno 20/70 sunt 11, 15, 2, 36 si 6, iar cele mai extrase in ultimele 100 de extrageri sunt 23, 34, 72, 1 si 4.

Desi am vorbit despre numerele cele mai extrase, alegerea numelor mai putin extrase poate fi la fel de profitabila. Iata cateva numere care sunt extrase cel mai rar, sortate dupa frecventa: 63, 38, 31, 18 si 56.

Dupa fiecare extragere a numerelor de la sediul central al Jocurilor Franceze din Paris, rezultatele loteriei Keno France sunt transmise imediat. In prezent, extragerile au loc de 14 ori pe saptamana, la ora locala 13:00, prin intermediul unui sistem electronic de loterie.

Un alt aspect important de retinut este ca toate premiile trebuie sa fie solicitate in termen de 60 de zile de la data extragerii. In caz contrar, biletul castigator va expira, indiferent de rezultatele Keno France.

De asemenea, puteti verifica rezultatele extragerilor pe orice site de cazinou online sau casa de pariuri unde alegeti sa faceti pariuri la loterie online.

Exista cateva strategii de joc pentru Franta Keno, dar care pot fi adaptate si pentru alte loterii de tip keno. Una dintre aceste strategii este cea bazata pe sirul lui Fibonacci.

Aceasta strategie presupune folosirea unei mize progresive, unde suma pariata trebuie sa fie modificata dupa fiecare pariu pierdut in conformitate cu sirul lui Fibonacci. Acest sir consta intr-o succesiune de numere in care fiecare numar este egal cu suma precedentelor doua numere (de exemplu: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55 etc). Strategia se aplica in special la cote mai mari de 3.00 si este ideala pentru pariuri pe un singur numar la Keno Franta, unde cota este de fiecare data de 3.30.

De exemplu, sa presupunem ca pariezi o unitate (cu o valoare la alegere) la Loto Franta pe numarul 20. Daca pariul este pierzator, plasezi un nou pariu la urmatoarea extragere, tot de o unitate. In cazul in care pierzi din nou, procedezi la fel, plasand pariuri de 2u, 3u, 5u, 8u si tot asa, pana cand castigi. Urmatorul pariu trebuie sa fie de 13u (8+5), iar in acest caz, vei castiga 42.9u. Dupa scaderea investitiei initiale (1+1+2+3+5+8+13), vei avea un profit de 9.9u, chiar daca ai reusit sa castigi doar un singur pariu din 7.

Aceasta strategie iti garanteaza un profit in orice moment al jocului. Totusi, trebuie sa fii atent, deoarece in cazul in care ai o serie lunga de pariuri pierzatoare, miza poate deveni destul de mare. Este important sa calculezi din start cati pasi iti permiti sa acoperi cu acest sistem de joc si sa-l adaptezi nevoilor tale pentru a-l face mai eficient.

Loto Franta 5/49

loto-franta-5-49.jpgLoteria nationala a Frantei, 5 din 49, organizeaza trei extrageri pe saptamana la orele 21:35, ora Romaniei, in zilele de luni, miercuri si sambata. Din cele 49 de numere, extragerea va selecta cinci numere si un numar bonus intre 1 si 10.

Pentru a juca, va trebui sa selectezi cinci numere din intervalul 1-49 si un numar bonus din intervalul 1-10. Daca joci online, vei primi premii pentru numerele ghicite, chiar si pentru un singur numar, cu cote care variaza de la cazinou la cazinou.

Cand joci la agentiile stradale din Franta, trebuie sa ghicesti toate cele sase numere pentru a castiga jackpotul, in timp ce ghicirea altor numere va aduce premii mici. Poti paria pe un numar sau pe mai multe si poti juca sisteme de pana la 15, cu combinatiile pe care le doresti.

Loteria Frantei 5 din 49 este disponibila la o multime de case de pariuri si cazinouri online din Romania, precum Stanleybet, Fortuna si NetBet. Este important sa ai o strategie atunci cand pariezi si sa stii care sunt cele mai frecvent extrase numere la aceasta loterie. Printre cele mai des alese numere se numara 16, 38, 1, 13, 36, 35, 7, 20, 41 si 27, in timp ce numerele 8, 3, 11, 17, 47, 33, 18, 12, 39 si 19 sunt cele mai rare extrase. Poti urmari extragerea live in timp real la casa de pariuri sau cazinoul online unde ai cont si poti vedea direct rezultatele, cu o intarziere de doar cateva minute, sau te poti uita in contul tau de jucator, unde, daca ai castigat, suma se va credita instant.

Loto Franta 5/49 rezultate

loto-franta-5-49-rezultate.jpgIn fiecare saptamana, extragerile la loteria franceza 5 din 49 au loc de trei ori, respectiv luni, miercuri si sambata, in jurul orei 21.35, ora Romaniei.

Pentru a vizualiza extragerea in timp real, poti sa accesezi casa de pariuri sau cazinoul online unde ai cont si unde ai plasat deja un pariu. Alternativ, poti consulta direct rezultatele, care sunt disponibile cu o intarziere de doar cateva minute, sau poti verifica contul tau de jucator pentru a vedea daca ai castigat, in cazul in care suma castigata va fi creditata instant.

Read More
1 year ago
608
1 year ago
589
1 year ago
590