Loto Danemarca

Home » Loto Danemarca

In 1989 a inceput primul joc de Loto din Danemarca, in care jucatorii pot alege sapte numere dintr-un interval de la 1 la 36, plus un numar bonus care este extras la intamplare.

Daca ghiciti toate cele sapte numere, veti castiga un jackpot de cel putin 6 milioane de KR, dar exista si multe alte premii de consolidare disponibile offline. Pe internet, puteti castiga chiar si ghicind un singur numar.

Loto Danemarca

In Danemarca, in fiecare saptamana se organizeaza doua trageri la loterie importante, care au loc miercuri si sambata. Evenimentul principal, numit “Lordag”, are loc in fiecare sambata, iar in fiecare miercuri se organizeaza trageri la Loto Viking.

In general, cotele la care puteti sa va asteptati sunt urmatoarele:

 • 1 – 4,50
 • 2 – 22,00
 • 3 – 140
 • 4 – 900
 • 5 – 9.500

In unele tari, este posibil sa achizitionati un pachet de membru care include jocuri precum Lotto, Eurojackpot si Vikinglotto.

Jucatorii din Romania pot sa parieze la Loto Danemarca la casele de pariuri online precum Fortuna, SuperBet sau Casa Pariurilor.

La extragerile de loterie, unele numere au tendinta de a fi extrase mai des decat altele. Cele mai frecvent extrase zece numere la loteria daneza sunt 17, 24, 30, 32, 8, 36, 29, 2, 27 si 18. Va recomandam sa utilizati aceste numere pentru a va creste sansele de castig.

In ultimele 200 de extrageri, numerele care au fost extrase cel mai rar sunt 28, 36 si 3. Este important sa aveti toate datele si statisticile pentru a lua cele mai bune decizii.

Loto Danemarca 7/36

loto-danemarca-7-36.webp

Pentru a participa la jocul Lotto din Danemarca, trebuie sa selectati sapte numere principale dintr-un interval de la 1 la 36. De asemenea, un numar suplimentar, numit Tillaegstal, este extras aleatoriu pentru a determina castigatorii premiului de nivelul al doilea. Castigarea jackpot-ului implica potrivirea tuturor celor sapte numere principale.

In cazul in care jucatorii nu potrivesc suficiente numere pentru a castiga jackpot-ul, dar ghicesc patru sau mai multe numere principale, vor primi un premiu de consolare.

Joker reprezinta un joc suplimentar care poate fi jucat in paralel cu Lotto Danemarca. Pentru a juca, trebuie sa va inregistrati in momentul achizitionarii biletului Lotto. Sapte numere, intre 0 si 9, vor fi generate automat, iar scopul jocului este sa ghiciti acele numere in aceeasi ordine cu cele sapte cifre Joker, incepand cu cifrele din spate.

De exemplu, daca numarul Joker castigator este 3213567, numarul 1234567 va fi un castigator, deoarece se potriveste cu ultimele trei cifre: **** 567.

Joker-ul este jucat imediat dupa tragerile Lotto din Danemarca, iar biletele pot fi achizitionate pana la ora 17:55 CET in ziua tragerii. Costul unui bilet Joker este de 10 coroane daneze pe linie. Premiile Joker sunt, de asemenea, stabilite pe o baza partiala. Aici puteti gasi diverse strategii si sisteme de castig detaliat.

Castigurile la Lotto Danemarca depind de numerele extrase si de pozitia lor corecta, cu sanse diferite pentru fiecare combinatie posibila. Procentajul premiului pentru fiecare categorie de castig este diferit, iar cel mai mare jackpot castigat vreodata a fost de 38 milioane de krone (5 milioane de euro), castigat de o familie din Copenhaga in 2008. Un alt jackpot de 72 de milioane (9,6 milioane de euro) a fost impartit intre trei castigatori in 2009, fiecare luand acasa 24 de milioane (3 milioane de euro).

Iata numerele extrase la una dintre cele mai cunoscute trageri Lotto Danemarca din data de 27-02-2021: 31, 4, 8, 35, 12, 13, 29, 9. Sansele de castig pentru fiecare combinatie de numere sunt urmatoarele: 7 numere potrivite in ordinea corecta (de la coada la inceput) – 1 la 10.000.000, 6 numere potrivite in ordinea corecta – 1 la 1.000.000, 5 numere potrivite in ordinea corecta – 1 la 100.000, 4 numere potrivite in ordinea corecta – 1 la 10.000, 3 numere potrivite in ordinea corecta – 1 la 1.000, 2 numere potrivite in ordinea corecta – 1 la 100. Procentajul premiului pentru fiecare categorie de castig este: 51,5% pentru 7 numere, 9% pentru 6 numere, 6% pentru 5 numere, 6,5% pentru 4 numere, 7% pentru 3 numere si 20% pentru 2 numere.

Loto Danemarca 7/36 rezultate

loto-danemarca-7-36-rezultate.jpgAtunci cand se gandesc la premiile oferite de Loteria Daneza, majoritatea oamenilor se concentreaza in mod obisnuit asupra jackpotului, cel mai mare premiu oferit care este si foarte ravnit. Cu toate acestea, exista multe alte premii disponibile pentru jucatori in afara jackpotului, care pot fi castigate si pot aduce beneficii importante in viata lor. Acest lucru face ca Loteria Daneza sa fie mai atractiva decat multe alte versiuni ale jocurilor de loterie.

Este important de mentionat ca, chiar daca nu reusiti sa ghiciti toate numerele extrase, puteti totusi sa castigati bani, ceea ce face ca Loteria Daneza sa fie profitabila pentru toata lumea. De exemplu, nivelurile de premii oferite de jocul Lotto Danemarca Saturday si sansele de a castiga la fiecare nivel sunt dupa cum urmeaza:

 • Potriveste 7 numere (Jackpot): 1 la 8,347,680
 • Potriveste 6 numere + Tillaegstal: 1 la 1,192,526
 • Potriveste 6 numere: 1 la 42,590
 • Potriveste 5 numere: 1 la 979
 • Potriveste 4 numere: 1 la 65
 • Cote generale aproximative de a castiga un premiu: 1 la 61

In concluzie, Loto Danemarca este una dintre cele mai populare loterii din Europa, cu o istorie bogata si o multime de premii atragatoare. Jucatorii au sansa de a castiga milioane de krone prin ghicirea a sapte numere plus un numar bonus, iar in cazul in care niciun jucator nu reuseste sa ghiceasca toate cele sapte numere, premiul creste saptamana de saptamana.

De asemenea, jucatorii au optiunea de a juca online sau offline si pot achizitiona chiar si un pachet de membru, care include Lotto, Eurojackpot si Vikinglotto play. Exista si case de pariuri si cazinouri online unde jucatorii din alte tari, cum ar fi Romania, pot sa parieze pe Loto Danemarca.

In plus, este important sa retineti ca exista anumite numere care au tendinta de a fi extrase mai des decat altele, iar studierea acestor tendinte si a altor statistici poate ajuta jucatorii sa isi maximizeze sansele de castig.

In general, Loto Danemarca ofera o experienta de joc captivanta si sanse de castig mari pentru jucatorii din intreaga lume. Cu premii uriase si o multime de alte premii de consolidare disponibile, acesta este un joc de noroc care merita incercat pentru oricine isi doreste o sansa la marele castig.

Read More
1 year ago
609
1 year ago
589
1 year ago
590