Loto Canada

Home » Loto Canada

Loto Canada este o loterie organizata de catre Organizatia Interprovinciala de Loterii si Jocuri de Noroc (OLG) si este una dintre cele mai mari si mai populare loterii din Canada.

Loto Canada a fost lansata in anul 1982 si a devenit imediat populara datorita premiilor sale mari si a faptului ca este accesibila oricui.

Loto Canada

Loto Canada are un format clasic de loterie cu 6 numere dintr-un total de 49 de numere. Pentru a castiga premiul cel mare, trebuie sa ghicesti toate cele 6 numere extrase. Exista insa si alte sase categorii de premii, care se acorda pentru numerele corecte ghicite.

In plus fata de premiile principale, Loto Canada ofera si alte premii si jackpot-uri secundare, cum ar fi „MaxMillions”, care ofera un premiu garantat de un milion de dolari canadian pentru fiecare extragere in care nu este castigat premiul cel mare.

Loto Canada este disponibila in toate provinciile si teritoriile din Canada si poate fi jucata online sau la agentiile autorizate de vanzare a biletelor de loterie. Costul unui bilet este de 3 dolari canadieni, iar extragerile au loc de doua ori pe saptamana, in zilele de miercuri si sambata.

Este important de mentionat ca, in conformitate cu regulile loteriei Loto Canada, toti castigatorii trebuie sa isi revendice premiile in termen de un an de la data extragerii. In caz contrar, premiul va fi considerat nevalabil si va fi transferat in fondul de premii pentru extragerile viitoare.

Loto Canada Atlantic Bucko 5/41

loto-canada-atlantic-bucko-5-41.jpgNumarul total de bile este mai mic decat la versiunile keno preferate de romani, ceea ce face aceasta versiune Loto Canada mai speciala.

Mai jos sunt specificatiile pentru extragerile Loto Canada Atlantic Bucko:
Extragerile au loc zilnic la 04:00, ora Romaniei. Sunt extrase 5 numere dintr-un total de 40, acestea fiind considerate numerele castigatoare. Cotele la Atlantic Bucko sunt destul de mari, incepand de la 7,80 pentru un numar si ajungand pana la 180,000 pentru cinci numere. Aceste cote pot varia in functie de cazinoul online la care ai cont.

Poti plasa pariuri simple sau poti juca sisteme precum 3/5, 4/7 sau 5/15 la Loto Canada Buko. Este important sa tii cont ca poti avea pe bilet maximum 15 numere, iar o combinatie poate avea maximum 8 numere. Verificarea rezultatelor se face in sectiunea cu acelasi nume din cadrul agentiei de pariuri online la care activezi sau poti cauta cele mai recente rezultate, precum si arhivele Loto Canada Buko peste tot online.

Rezultate Loto Canada 5/41

rezultate-loto-canada-5-41.jpgLoto Canada 5/41 este una dintre variantele jocului de noroc oferite de Loteria Canadiana. Acest joc presupune extragerea a cinci numere dintr-un set de 41 de numere posibile.

Extragerile au loc de doua ori pe saptamana, marti si vineri, iar premiile sunt oferite in functie de numarul de numere ghicite corect. Exista noua categorii de premii, iar cel mai mare premiu este acordat celui care reuseste sa ghiceasca toate cele cinci numere extrase.

Loto Canada 5/41 este foarte popular in Canada, dar si in alte parti ale lumii, datorita premiilor mari oferite si a sanselor relativ mari de a castiga un premiu. De asemenea, jocul poate fi accesat si online, ceea ce ii permite jucatorilor sa participe din confortul propriului camin.

Rezultatele Loto Canada 5/41 sunt anuntate la scurt timp dupa extragerea numerelor, iar jucatorii pot verifica rezultatele pe site-ul oficial al Loteriei Canadiene sau pe site-urile agentiilor de pariuri care ofera acest joc. Pentru a castiga premiul cel mare, trebuie sa ghicesti toate cele cinci numere extrase, dar chiar si ghicirea a doua sau trei numere poate aduce un premiu mai mic.

Loto Canada 7/50

loto-canada-7-50.pngExista o singura extragere saptamanala pentru aceasta versiune la loto Canada. In Romania, extragerile au loc sambata dimineata la ora 04:00.

Sunt extrase 7 numere dintr-un set de 50 de numere disponibile. Pe un bilet poti alege pana la 15 numere, combinate in grupuri de cate 5 numere. Ai optiunea sa plasezi bilete simple sau sa joci prin sistem (de exemplu, 1/3, 4/7, 5/15).

Cotele pentru Canada Max Loto variaza intre 6,50 si 40,000, in functie de numarul de numere ghicite corect.

Rezultatele anterioare pot fi verificate in sectiunea dedicata acestora pe site-urile cazinourilor online din Romania care ofera jocuri de loterie.

Loto Canada 6/49

loto-canada-6-49.pngPrimul joc de loterie din Canada care a devenit foarte popular in intreaga lume a fost lansat in 1982. Recordul pentru cel mai mare premiu castigat a fost stabilit in 2006, fiind in valoare de 54,3 milioane de dolari canadieni. 

Extragerile pentru loto Canada 6/49 au loc de doua ori pe saptamana, joi si duminica, la ora 04:00, conform fusului orar din Romania. Pentru a castiga premiul cel mare la loto Canada 6/49, trebuie sa ghicesti toate cele 6 numere extrase. Cotele pentru loto Canada 6/49 incep de la 7,50 pentru un numar si ajung pana la 240,000 pentru cinci numere corect ghicite.

Ai posibilitatea sa plasezi bilete simple sau sa joci prin sistem, cu combinatii de maximum 5 din 15 numere.

Miza minima pentru a juca la loto Canada 6/49 este de 1 RON, ceea ce face acest joc accesibil pentru oricine.

Loto Canada 6/49 rezultate

loto-canada-6-49-rezultate.jpgExtragerile au loc de doua ori pe saptamana, joi si duminica, la ora 04:00 ora Romaniei. Pentru a castiga jackpotul loto Canada 6/49 trebuie sa ghicesti toate cele sase numere extrase.

Dupa extragere, rezultatele sunt anuntate si publicate in sectiunea corespunzatoare de pe site-urile cazinourilor online care ofera acest joc. De asemenea, exista si alte surse online unde poti verifica ultimele rezultate ale Loto Canada 6/49.

Este important de mentionat ca cotele la Loto Canada 6/49 sunt destul de mari, pornind de la 7,50 pentru un numar si ajungand la 240,000 pentru cinci numere. In plus, ai optiunea de a plasa pariuri simple sau sistem, cu combinatii de maximum 5 din 15 numere, iar miza minima este de 1 RON, facand jocul accesibil oricui.

Extragerea Loto Canada

extragerea-loto-canada.jpgVerificarea rezultatelor si a extragerilor la loto Canada este usor de facut de pe platforma agentiei de pariuri online la care esti inregistrat. Majoritatea agentiilor ofera un loc special in care sunt afisate extragerile anterioare. La Superbet, in plus, poti vedea direct numerele frecvente si cele reci.

Alti operatori, cum ar fi Maxbet si Netbet, propun extrageri live, astfel incat poti vedea in timp real numerele extrase. La alte agentii, rezultatele sunt disponibile imediat. De asemenea, exista site-uri specializate in strategii pe care le poti consulta oricand doresti, preferabil inainte de a plasa un pariu, pentru a-ti creste sansele la premii. Mult noroc!

Read More
1 year ago
818
1 year ago
701
1 year ago
707