Loto Belgia

Home » Loto Belgia

Loteria Nationala din Belgia este una dintre cele mai populare loterii din Europa, fiind cunoscuta sub numele de “Lotto Belgium” sau “Lotto Belge” in limba franceza.

Acest joc de noroc ofera jucatorilor sansa de a castiga sume mari de bani prin ghicirea unor numere castigatoare.

Loto Belgia

Loto Belgia, cunoscut si sub numele de Belgium Lotto, este o loterie populara din Belgia care ofera premii mari si o varietate de optiuni de joc. A fost lansata in anul 1978 si a devenit una dintre cele mai populare loterii din tara.

Scopul jocului este de a ghici sase numere intre 1 si 45. O data pe saptamana, sunt extrase sase numere castigatoare, impreuna cu un numar bonus suplimentar. Daca ghicesti toate cele sase numere, vei castiga jackpot-ul, iar daca ghicesti cinci numere plus numarul bonus, vei castiga premiul al doilea.

Sansele de a castiga jackpot-ul in Loto Belgia sunt de 1 la 8.145.060. Cu toate acestea, jocul ofera sapte nivele suplimentare de premii, astfel incat sansele de a castiga un premiu sunt mai mari decat in alte loterii.

Belgium Lotto are un jackpot minim garantat de 1 milion de euro. Daca nu exista castigator pentru un desen specific, suma se va rasturna catre urmatorul desen. Acest lucru a dus la jackpoturi impresionante in trecut, cum ar fi cel de 11,18 milioane de euro castigat in ianuarie 2014. Fiecare nivel de premiu este un procent din fondul total de premii si este impartit intre toti jucatorii care au acelasi numar de numere corecte.

In general, Loto Belgia este o optiune populara de joc pentru belgieni si pentru jucatorii internationali care cauta o loterie cu premii mari si sanse bune de castig.

Loto Belgia Keno

loto-belgia-keno.jpgOrganizata zilnic la ora 19:55, Belgia Keno este o loterie din Belgia care se bazeaza pe extragerea a 20 de bile norocoase dintr-un total de 70 de bile numerotate de la 1 la 70. Asadar, este o loterie de tip keno 20/70, fiind similara cu alte loterii din alte tari precum Germania Keno 20/70, Finlanda Keno 20/70 sau Franta Keno 20/70.

Loteria Belgia Keno ofera jucatorilor multa libertate in personalizarea biletelor. Comparativ cu loteriile de tip 6/49, Keno ofera o libertate mult mai mare datorita faptului ca se extrag 20 de numere din 70. Aceasta permite jucatorilor sa plaseze atat bilete realiste cu cote mici, cat si bilete fanteziste. De exemplu, jucatorii pot paria pe un singur numar la o cota de 3.40 sau pe 8 numere la o cota de 50,000. De asemenea, acestia pot juca sisteme diferite. Agentiile de jocuri permit adaugarea a pana la 15 numere pe un bilet, cu pana la opt numere intr-o combinatie.

Deoarece are loc o singura extragere pe zi, este usor de aplicat strategii cu miza progresiva. Jucatorii au suficient timp pentru a cunoaste rezultatele extragerii precedente inainte de a plasa pariul pe urmatoarea. 

Belgia Keno poate fi o alternativa buna la alte loterii de tip keno, precum Grecia Keno, care este cea mai populara loterie in tara noastra. Daca jucatorii se confrunta cu ghinion si nu obtin castiguri la Grecia Keno, acestia ar putea incerca o loterie similara, cum ar fi Belgia Keno.

Rezultate Loto Belgia Keno 20/70

rezultate-loto-belgia-keno-20-70.jpgDaca pariezi online la Belgia Keno, vei putea verifica istoricul pariurilor pentru a vedea daca biletele tale au fost castigatoare sau nu. In plus, prin instalarea unei aplicatii mobile la agentiile precum Netbet sau Fortuna Bet, vei primi notificari pe ecranul site-ului cu statusul biletului imediat ce este decis.

Daca doresti sa afli rezultatele la Belgia Keno din alte motive, cum ar fi sa vezi numerele care ies cel mai des sau cel mai rar, sa afli daca s-au repetat constant anumite numere la ultimele extrageri sau sa vezi daca sunt mai multe numere pare sau impare, mari sau mici, poti gasi rezultatele pe majoritatea site-urilor agentiilor licentiate care ofera pariuri loto. Iata cateva exemple:

 • Publicwin nu are o sectiune de rezultate, dar vei fi notificat atunci cand castigi sau pierzi. Acceseaza sectiunea “Contul Meu – Pariurile mele – Loto” de pe publicwin.ro sau verifica rezultatele pe unul din site-urile de mai jos.
 • La Netbet, intra pe netbet.ro, acceseaza Loto din meniul principal de sus, selecteaza “Rezultate anterioare” din partea dreapta, si cauta loteria dorita.
 • La Superbet, intra pe superbet.ro, acceseaza “Rezultate” din meniul principal de sus, selecteaza “Loto”, si cauta aceasta loterie.
 • La Fortuna, intra pe efortuna.ro, acceseaza Loto din meniul principal de sus, selecteaza “Rezultate” din partea dreapta, si cauta loteria dorita.
 • La Casa Pariurilor, intra pe casapariurilor.ro, acceseaza Loto din meniul principal de sus, selecteaza “Rezultate” din submeniu, si cauta loteria belgiana.
 • La Stanleybet, intra pe site-ul stanleybet.ro, acceseaza Loto din meniul principal de sus, selecteaza “Rezultate Anterioare” din partea dreapta, si cauta loteria belgiana.

Loto Belgia 6/45

loto-belgia-6-45.jpgLoteria din Belgia are unul dintre cele mai populare jocuri de loterie si pariuri din tara. Primul joc Lotto Belgia a avut loc pe 4 februarie 1978 cu matricea 6/42. In cele din urma, formatul jocului a fost modificat la o matrice 6/45, care este inca in uz astazi.

La inceput, extragerile aveau loc o data pe saptamana, dar in 1993 a fost introdus un al doilea extragere, care este inca in functiune astazi. Extragerile au loc miercurea si vineri.

Pentru a juca Loto Belgia 6/45, trebuie sa urmati cateva instructiuni simple si sa alegeti 6 numere din 45. Costul unui bilet local este de un euro. Daca reusiti sa ghiciti toate cele 6 numere extrase, veti castiga jackpotul, care incepe de la cel putin 1.000.000 de euro. Cu toate acestea, ca orice joc de noroc, nu exista garantii, deci este important sa joci cu mize moderate si sa eviti riscurile mari.

Biletele de loterie din Belgia pot fi achizitionate online prin intermediul site-ului oficial si al aplicatiei de loterie, folosind telefonul mobil sau computerul. Exista multi agenti de servicii de loterie online din care puteti alege. Jocul online este util mai ales jucatorilor internationali care doresc sa joace aceasta loterie. In Romania, poti juca Loto Belgia online prin intermediul agentiilor autorizate.

Loto Belgia 6/45 rezultate

loto-belgia-6-45-rezultate.jpgLotto-ul din Belgia ofera o sansa destul de mica de a castiga jackpot-ul, de 1 la 8.145.060. Cu toate acestea, acesta vine cu un jackpot minim garantat de 1 milion de euro. Daca nu exista castigator pentru desenul respectiv, suma se va rula catre urmatorul, ceea ce a dus la jackpoturi impresionante de-a lungul anilor.

Iata sansele de castig pentru diferitele categorii de numere:

 • 6 numere: 1 la 8,145,060
 • 5 numere + 1 numar suplimentar: 1 la 1,357,510
 • 5 numere: 1 la 35,724
 • 4 numere + 1 numar suplimentar: 1 la 14,290
 • 4 numere: 1 la 772
 • 3 numere + 1 numar suplimentar: 1 la 579
 • 3 numere: 1 la 48
 • 2 numere + 1 numar suplimentar: 1 la 64

Cel mai mare jackpot castigat vreodata in istoria Lotto-ului din Belgia a fost de 11,18 milioane de euro, in ianuarie 2014. Un singur bilet norocos cumparat in Liege a reusit sa castige aceasta suma fabuloasa. Al doilea cel mai mare jackpot, in valoare de 8,47 milioane de euro, a fost impartit intre 6 castigatori in ianuarie 2011.

Belgium Lotto ofera 7 nivele de premii suplimentare in afara de jackpot. La fiecare extragere este ales un numar bonus care decide marimea premiilor de nivelul al doilea, al patrulea, al saselea si al optulea. Deci, sansele de castig depind de perspectiva ta si de modul in care joci.

Premiul de nivelul al doilea este castigat de jucatorii care ghicesc 5 numere plus numarul bonus. Sansele de a castiga acest premiu sunt de 1 la 1.357.510. Sansele de a ghici 5 numere sunt de 1 la 35.724.

Premiile suplimentare variaza de la un desen la altul. Marimea fiecarui nivel de premiu depinde de numarul de bilete vandute (un procent din totalul fondului de premii). Fondul total este impartit intre toti cei care ghicesc numarul respectiv de cifre corecte.

Loto Belgia Euro Million

loto-belgia-euro-million.jpgLoto Belgia Euro Millions este o loterie internationala care se desfasoara in mai multe tari europene, inclusiv in Belgia. Este cunoscuta pentru premiile sale mari si pentru ca ofera jucatorilor sansa de a castiga bani cu sume uriase.

Loto Belgia Euro Millions se bazeaza pe extragerea unui set de numere, iar jucatorii trebuie sa ghiceasca corect combinatia de numere extrase pentru a castiga. Setul de numere pentru Loto Belgia Euro Millions este format din doua grupe de numere: cinci numere principale intre 1 si 50 si doua numere bonus, cunoscute sub denumirea de “Stele”, intre 1 si 12.

Cotele de castig la Loto Belgia Euro Millions depind de numarul de numere corect ghicite si de numarul de jucatori care au ghicit corect aceleasi numere. Premiile sunt impartite in functie de o anumita schema, astfel incat exista castigatori la fiecare extragere.

Pentru a juca Loto Belgia Euro Millions, jucatorii trebuie sa cumpere un bilet la un agent autorizat sau sa joace online la un operator de jocuri de noroc licentiat. Biletul este apoi completat cu numerele dorite si este introdus in extragerea respectiva.

Loto Belgia Euro Millions are loc in fiecare marti si vineri seara la ora 21:00 CET si este disponibil pentru jucatori din intreaga lume. Desi este cunoscuta pentru premiile sale mari, sansele de a castiga la Loto Belgia Euro Millions sunt relativ mici, ceea ce inseamna ca jucatorii trebuie sa joace cu responsabilitate si sa isi gestioneze banii cu atentie.

In concluzie, Loto Belgia Euro Millions este o loterie internationala populara, cu premii mari si o schema de castig bine stabilita. Este important sa joci cu responsabilitate si sa iti gestionezi banii cu atentie daca alegi sa incerci norocul la aceasta loterie.

Loto Belgia Joker+

loto-belgia-joker.jpgJoker+ este un joc care poate fi jucat alaturi de EuroMillions in Belgia si ofera un jackpot de cel putin 200.000 €. Exista extrageri in fiecare zi, asa ca puteti participa la Joker in combinatie cu alte loterie belgiene sau chiar sa il jucati singur.

Trebuie sa potriviti sase numere de la 0 la 9 exact in ordinea corecta pentru a castiga premiul principal, impreuna cu o constelatie. Exista, de asemenea, premii pentru potrivirea mai putinor numere in ordine. 

Pentru a adauga Joker+ la EuroMillions, trebuie doar sa selectati optiunea de pe fisa de joc si sa decideti cate intrari doriti. Alternativ, puteti juca Joker separat sau alaturi de un alt joc belgian, cum ar fi Lotto sau Vikinglotto. Costul de joc este de 1,50 EUR pe linie.

Fiecare piesa consta din sase numere intre 0 si 9, plus un semn al zodiacului. Numerele sunt generate la intamplare, desi le puteti modifica daca doriti. Puteti sa va alegeti propria constelatie sau sa lasati computerul sa o selecteze printr-o alegere rapida.

Decideti cate extrageri doriti sa faceti. Daca adaugati Joker+ la EuroMillions, veti putea juca pana la 10 extrageri. Cu toate acestea, ar trebui sa retineti ca selectiile dvs. vor fi valabile numai in aceleasi zile ale extragerii – marti si vineri – in care au loc EuroMillions. Pentru a va asigura ca nu pierdeti o tragere la sorti Joker, ar trebui sa o jucati singur.

Pentru a castiga jackpotul de cel putin 200.000 EUR, trebuie sa potriviti toate numerele in ordinea corecta, precum si constelatia corecta.

Daca nimeni nu castiga premiul principal pana la data de 21 a lunii, se adauga inca 200.000 € la total pana cand cineva potriveste constelatia si cele sase numere principale in ordinea corecta. Premiul principal poate creste pana la maximum 2,5 milioane de euro.

Sumele in numerar sunt, de asemenea, acordate pentru potrivirea unuia sau mai multor numere in ordinea corecta, incepand din partea stanga sau dreapta a combinatiei castigatoare. De exemplu, daca cifrele castigatoare sunt 177771, ati castiga un premiu daca primul sau ultimul numar a fost 1. Exista, de asemenea, un premiu doar pentru potrivirea semnului astrologic. Sansele generale de a castiga un premiu sunt 1 din 3,88.

Numere Loto Belgia

numere-loto-belgia.jpgNumerele Loto Belgia reprezinta combinatia de numere selectate de jucatori in cadrul loteriei organizate de Loteria Nationala Belgiana. Aceste numere sunt selectate dintr-un set de 45 de numere si pot fi folosite pentru a castiga premii mari, daca sunt ghicite corect.

In 2021 si 2022, milioane de oameni au castigat la Loteria Nationala din intreaga tara. Exista o posibilitate ca si tu sa fi fost unul dintre ei sau sa devii un castigator in urmatoarele luni. Este important sa tii cont de caracteristicile loteriei si de modul in care se desfasoara pentru a avea sanse de a obtine macar un premiu. Cu toate acestea, sansele tale de castig depind in mare masura de noroc.

Sa aruncam o privire inapoi la 2020, cand jocurile de extragere ale loteriei (cum ar fi Lotto si EuroMillions), jocurile Zero (cum ar fi Win for Life si CA $ H) si jocurile online Woohoo au fost jucate cu regularitate. Si toate acestea cu succes! Numarul total de castigatori a fost de 94.146.632, care au impartit un profit de 817.587.974 €.

Read More
1 year ago
609
1 year ago
589
1 year ago
590