Loto Australia

Home » Loto Australia

Loto Australia, cunoscuta si sub numele de Oz Lotto, este una dintre cele mai populare loterii din Australia.

Loteria a fost lansata in anul 1994 si este administrata de catre Tatts Group Limited, o companie specializata in jocurile de noroc.

Loto Australia

In Loto Australia, sunt extrase sapte numere principale dintr-un set de 45 de numere. Pentru a castiga premiul cel mare, un jucator trebuie sa ghiceasca toate cele sapte numere principale castigatoare, iar sansa de a face acest lucru este de aproximativ 1 la 45 milioane.

In plus, Loto Australia ofera mai multe categorii de premii, in functie de numarul de numere ghicite corect. De exemplu, jucatorii pot castiga premii mai mici pentru ghicirea a trei, patru sau cinci numere, iar premiile cresc odata cu numarul de numere ghicite. Exista, de asemenea, si un numar suplimentar care poate creste premiul castigat in unele categorii.

Loto Australia este disponibila jucatorilor din intreaga lume prin intermediul agentiilor de loterie online. De asemenea, este posibil sa se achizitioneze bilete de la agentiile fizice de loterie din Australia.

Rezultatele Loto Australia sunt anuntate dupa fiecare extragere si sunt disponibile pe site-urile oficiale ale loteriei, precum si in alte surse de informatii despre loterii. Este important sa verificam cu atentie rezultatele Loto Australia dupa fiecare extragere pentru a vedea daca avem un bilet castigator.

In ceea ce priveste impozitul pe premii, jucatorii care castiga la Loto Australia trebuie sa plateasca impozit pe venit la nivel federal si la nivel de stat in Australia. De asemenea, impozitul poate varia in functie de valoarea premiului si de legislatia fiscala din fiecare stat in parte.

Este important sa jucam Loto Australia cu responsabilitate si sa nu ne bazam exclusiv pe aceasta loterie pentru a ne schimba viata. Jocurile de noroc pot fi periculoase atunci cand sunt tratate in mod necorespunzator, iar castigurile mari sunt rareori garantate.

Loto Australia 7/45

loto-australia-7-45.jpg

Extragem sase bile dintr-un interval de la 1 la 45, iar jucatorii care au aceleasi sase numere pe bilet vor castiga jackpotul conform regulilor simple ale jocului Loto Australia 7/45. Pentru a determina castigatorii nivelurilor de premii secundare, doua numere suplimentare sunt extrase dupa tragerea principala.

O alta optiune de joc este achizitionarea unui „Sistem de intrare”, prin care puteti juca pana la 20 de numere pe un bilet, la o taxa suplimentara. Un aspect rar si interesant al Loto Australia 7/45 este modul Syndicate, care va permite sa achizitionati bilete impreuna cu un grup de jucatori. In ceea ce priveste cotele, acestea variaza in functie de numarul de numere jucate, iar la parierea online, cotele pentru cele cinci niveluri de premii sunt: 1-5,50; 2-38,00; 3-270; 4-2.500; 5-20.000.

Comerciantii locali permit oricarei persoane care locuieste in Australia sa cumpere bilete pentru Loto Australia. In schimb, jucatorii din alte tari pot paria doar online, deoarece fiecare tara are propriile legi de pariere si cazinourile accepta jucatori doar din jurisdictiile potrivite. Inainte de a juca online, verificati legile locale. Jucatorii din Romania au la dispozitie mai multe optiuni pentru a paria online pe Loto Australia, cum ar fi Casa Pariurilor, Fortuna sau Netbet.

Conform Loteriei Nationale a Australiei, cele mai recente si actualizate statistici pentru jocul Australian Loto de sambata arata ca numerele extrase cel mai frecvent sunt: 25, 36, 28, 19, 13 si 23. Insa faptul ca un numar a fost extras de mai multe ori in trecut nu garanteaza ca va fi extras din nou in urmatoarea extragere. Jucatorii pot utiliza numerele care sunt extrase mai rar, daca aceasta este o strategie pe care si-au propus-o. Cele mai rar extrase numere sunt: 8, 5, 37, 16, 21 si 19. Extragerile Loto Australia 7/45 au loc o data pe saptamana in ziua de sambata la ora 20:30 AEST sau 21:30 AEDT in Melbourne.

Rezultatele pot fi verificate pe orice site de cazinou online sau casa de pariuri care ofera acest joc de loterie in cateva minute de la extragere.

Trei dintre cele mai mari premii la Loto Australia:

-30 milioane AU $ (echivalent cu 18,7 milioane EUR): in data de 30 decembrie 2017
-27 milioane AU $ (echivalent cu 16,9 milioane EUR): in data de 3 iunie 2006
-25 milioane AU $ (echivalent cu 15,6 milioane EUR): in data de 23 martie 2013

Loto Australia 7/45 rezultate

loto-australia-7-45-rezultate.jpgLoto Australia 7/45 este o loterie populara in Australia, care implica extragerea a 7 numere principale dintr-un total de 45 de numere. Aceasta loterie are extrageri saptamanale, iar rezultatele sunt anuntate dupa fiecare extragere.

Pentru a verifica rezultatele Loto Australia 7/45, putem accesa site-ul oficial al loteriei sau putem verifica rezultatele pe site-uri specializate in informatii despre loterii. Pe site-urile oficiale, rezultatele sunt afisate in mod obisnuit in aceeasi zi cu extragerea, iar pe alte site-uri, acestea sunt actualizate la scurt timp dupa ce sunt disponibile.

Rezultatele Loto Australia 7/45 sunt prezentate sub forma unei liste a numerelor extrase, incepand cu cele mai mici si ajungand la cele mai mari. De obicei, sunt afisate si informatii suplimentare, cum ar fi numarul suplimentar extrase in aceeasi extragere sau numarul de bilete castigatoare din fiecare categorie de premii.

Este important sa verificam cu atentie numerele de pe biletele noastre pentru a vedea daca avem un bilet castigator si sa verificam aceste numere in raport cu cele extrase. In general, Loto Australia 7/45 ofera mai multe categorii de premii, astfel incat chiar si ghicirea unui numar sau a doua numere poate fi suficient pentru a castiga un premiu.

In cazul in care avem bilete castigatoare la Loto Australia 7/45, trebuie sa ne asiguram ca respectam termenii si conditiile de revendicare a premiului. In general, trebuie sa ne prezentam la agentia de loterie cu biletele noastre castigatoare si cu o forma de identificare valida. De asemenea, este important sa verificam termenii si conditiile impozitarii castigurilor la Loto Australia 7/45, deoarece acestea pot varia in functie de valoarea premiului si de locatia noastra.

In concluzie, verificarea rezultatelor Loto Australia 7/45 este un pas important in jocul responsabil al loteriei. Este important sa jucam doar in limitele bugetului si sa nu ne bazati exclusiv pe aceasta loterie pentru a ne schimba viata, ci sa jucam doar in mod responsabil si sa ne bucuram de emotia jocului.

Read More
7 months ago
143
7 months ago
153
7 months ago
175